MENU

Bangkok
Phimai
Thailand

Reisverslagen
Diverse Thaise zaken

Andere reizen


ga 1 pagina terug

In een bar in ChawaengCHAWAENG, belangrijke toeristenplaats op Ko Samui

Deze badplaats op Ko Samui heb ik eerder bezocht in 1989. In september 2015 ben ik er weer een keer. Zesentwintig jaar later is er veel veranderd. Kon je vroeger deze vanuit het dorp goed zien, nu is alles volgebouwd en is de zee nergens meer te bekennen tenzij je in één van de vele hotels of resorts gaat zitten die aan het strand zijn gebouwd.

Het plaatsje bestaat nu voornamelijk uit hotels, resorts, allerlei soorten eetgelegenheden. heel veel massagesalons, de typisch Thaise 'damesbars' en tientallen souvenirshops. Als je ervan houdt kun je hier je hart ophalen. Rust is er niet veel, al valt het buiten het seizoen (ik ben er in september) nog wel mee.

Ook zijn er natuurlijk veel uitgaansgelegenheden waarbij de onvermijdelijke travestieshows als Paris Folle en Starz Cabaret. De foto hiernaast is genomen in een bar in het dorp waar een Nederlander zijn schilderijen exposeert. Hij was nogal weg van het Koninklijk Huis.

Chawaeng_01
Chawaeng_02
Chawaeng_03
Chawaeng_04
Chawaeng_05
Chawaeng_06
Chawaeng_07
Chawaeng_08
Chawaeng_09
Chawaeng_10
Chawaeng_11
Chawaeng_12
Chawaeng_13
Chawaeng_14
Chawaeng_15
Chawaeng_16
Chawaeng_17
Chawaeng_18
Chawaeng_19
Chawaeng_20

ZUID THAILAND

SURAT THANI

De thumbnails hiernaast kunt u aanklikken voor een grotere foto. Van de grotere foto kunt u hier terugkeren door rechtsboven op 'X' te klikken.