MENU

Bangkok
Phimai
Thailand

Reisverslagen
Diverse Thaise zaken

Andere reizen


ga 1 pagina terug

DRIJVENDE MARKT in Pattaya

Waren vroeger de drijvende markten van Damnoen Saduak en Thonburi de enige originele drijvende markten van Thailand waar de toeristen naar toe gingen, tegenwoordig maakt men overal drijvende markten dichtbij de toeristen! Zo ook in Pattaya. Hier zijn er zelfs twee!! Maar bezoek aan eentje is meer dan genoeg.

Deze drijvende markt bestaat uit een serie winkels boven een kunstmatig meer. Er drijft helemaal niets, behalve de bootjes waarin toeristen zich kunnen laten rondvaren. Verder is het gewoon een koopcentrum waar het de bedoeling is om zoveel mogelijk te verkopen.
Thai zijn gek op dit soort dingen, dus die zijn er ook in overvloed. Zij hoeven ook geen entree te betalen in tegenstelling tot de niet_Thai. Van hen wordt 200 baht entree gevraagd (in 2015 ongeveer 5,50 euro). Vreemd dat je voor een winkelcentrum entree moet betalen, maar Thai proberen het toch altijd weer. Ik blijf dus buiten wachten en Song gaat naar binnen. Na 10 minuten is hij weer terug omdat er helemaal niets te beleven is.

Onderstaande foto's zijn dus alleen maar van de buitenkant. Advies voor anderen: mijden dit soort zaken!!

Drijvende_markt_1
Drijvende_markt_2
Drijvende_markt_3
Drijvende_markt_4
Drijvende_markt_5
Drijvende_markt_6
Drijvende_markt_7

OOST THAILAND

CHONBURI