MENU

Bangkok
Phimai
Thailand

Reisverslagen
Diverse Thaise zaken

Andere reizen


ga 1 pagina terug

MIMOSA: weer een show in Pattaya

Sinds 2013 is er weer een nieuwe show in Pattaya. Naast Alcazar en Tiffany (en ook nieuw in 2013: Colosseum) is er een nieuw complex: Mimosa, City of Love! Nou ja, waar je die liefde moet zoeken is me een raadsel. Het geheel bestaat uit veel eettentjes en soevenirwinkeltjes. Vrijwel alles wordt in het Russisch aangekondigd, dus voor de westerse toerist is hier weinig te zoeken.
Centraal staat de 'musical fountain', die op de maat van de muziek beweegt en het begin van een show aankondigt. Je kunt er bij gaan zitten op houten bankjes en alles aan je voorbij laten gaan. Op een groot oppervlak wordt een show gepresenteerd met ladyboys, travestie, dans en vuurspuwers. Na drie kwartier is het allemaal weer voorbij en kun je je verder vermaken in het dorp.

Een ander onderdeel is bijvoorbeeld het "3D-museum". Op twee verdiepingen hebben ze op alle wanden van de kamers reusachtige schilderingen gemaakt en als je daar op een bepaalde manier voor gaat staan of zitten wordt je onderdeel van dat schilderij.

Mimosa_01
Mimosa_02
Mimosa_03
Mimosa_04
Mimosa_05
Mimosa_06
Mimosa_07
Mimosa_08
Mimosa_09
Mimosa_10
Mimosa_11
Mimosa_12
Mimosa_13
Mimosa_14
Mimosa_15
Mimosa_16
Mimosa_17
Mimosa_18
Mimosa_19
Mimosa_20

OOST THAILAND

CHONBURI