MENU

Bangkok
Phimai
Thailand

Reisverslagen
Diverse Thaise zaken

Andere reizen


ga 1 pagina terug

AQUARIUM in Siam Paragon

Sinds de opening van het winkelcentrum Siam Paragon heeft Bangkok er ook een schitterend aquarium bij. In de onderste verdiepingen van dit complex kun je deze attractie vinden. Net als de meeste van dit soort aqauria zijn er gedeelten waar je door een tunnel kunt lopen en je de haaien boven je hoofd kunt zien zwemmen. Daarnaast heeft dit aquarium ook de mogelijkheid om met een bootje met een glazen bodem over dit enorme reservoir te varen, zodat je de vissen ook van bovenaf kunt bekijken.

Dat het aquarium gesponsored is, wordt duidelijk als je bijv. een auto ziet staan, die als aquarium dienst doet of een koelkast en magnetron van een electronicamerk met vissen erin. Uiteraard een mooie manier om zo'n duur project te kunnen betalen en niet eens erg storend.
Af en toe duikt er ook een medewerker van het aquarium in één van de bassins en krijg je een uitleg over wat er te zien is en kun je gelijk je vragen stellen.

Aan het eind van het aquarium wordt een beeld geschetst van de noordpool en degenen die nog nooit echte kou gevoeld hebben kunnen door een vriekast lopen waarin de temperatuur op -100 wordt gehouden. Voor Thai een unieke belevenis!
Kortom, genoeg te doen en te zien voor een paar leuke uurtjes.

 

BANGKOK